Max & Maxime

Max en Maxime is één van de grootste winkels in merkkleding voor baby's, kids, juniors en teenagers in België. Verder hebben we ook een groot assortiment aan babytoebehoren (meubels, wandelwagens en dergelijke) zodat we ook uw volledige geboortelijst kunnen verzorgen.


Online shop

Op onze online-shop kan u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Je bestelt bij ons snel, makkelijk en veilig de mooiste kleding uit verschillende collecties van bekende merken! Naast kleding en schoenen kun je bij ons ook terecht voor nachtkleding, ondergoed en leuke accessoires.


Het grote voordeel t.o.v. andere virtuele winkels is dat je bij ons ook de kleding ter plaatse kan komen passen en bekijken. www.maxenmaxime.eu/eshop


Geschiedenis

Max en Maxime is in februari 1988 opgericht in een klein winkeltje van 50m2 en vanaf 2004 uitgegroeid tot een grote winkel van 1000m2, gelegen in het hart van Tongeren. Ons huidige kledingaanbod bestaat uit ruim 40 merken en daar komen telkens weer nieuwe bij.

 

Waar staan we voor?

Een ruim gevarieerd aanbod uit verschillende prijsniveaus voor u geselecteerd op de internationale beurzen, m.a.w. Max & Maxime biedt u kleding van uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en uiteraard een ouderwets goede service